Parketbedrijf Vandenbergh in Kessel-Lo
voor vloeren met klasse en charme

Met een houten parketvloer haalt u gezelligheid en charme in huis. Het natuurlijke materiaal geeft u een gevoel van rust en kwaliteit. Een parketvloer zorgt voor een warme uitstraling waar u vele jaren van kan genieten. Parketbedrijf Vandenbergh uit Kessel-Lo geeft deskundig advies en plaatst parketvloeren in de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen. Johan en Mark doen alles zelf en nemen veel tijd voor de perfecte afwerking. Zo bent u zeker van een volmaakt eindresultaat.

Alle parketstijlen zijn mogelijk

De vloeren van Parketbedrijf Vandenbergh zijn niet alleen warm en gezellig, maar ze kunnen ook strak en modern zijn. Johan en Mark kunnen parketvloeren leggen in alle stijlen, volledig volgens uw smaak en wensen. Parketbedrijf Vandenbergh bekijkt samen met u de mogelijkheden voor houtsoorten en plankenvloeren. Zo vindt u altijd de stijl die bij u en uw interieur past. Bekijk de realisaties van Johan en Mark, zo ziet u zelf dat superieure kwaliteit verzekerd is.

De meest professionele technieken

Bij het leggen van de parketvloer wordt rekening gehouden met de ondergrond. Daarom doen Johan en Mark eerst een voorstudie om zeker te zijn dat de juiste plaatsingstechniek wordt gebruikt. Daarna bekijken ze met u de mogelijkheden.

Parketbedrijf Vandenbergh legt vloeren met respect voor regels en normen. Elk detail is belangrijk. Er wordt overlegd met de architect en de interieurarchitect. Zo krijgt u een technisch goede en mooie vloer. Ook voor onderhoudsproducten kan u bij Parketbedrijf Vandenbergh terecht.

Neem contact met Parketbedrijf Vandenbergh

Wil u graag meer weten over de parketvloeren van Johan en Mark? Neem dan vandaag nog contact op of maak een afspraak. Kom gerust een kijkje nemen in de toonzaal van dit parketbedrijf in Kessel-Lo, daar vindt u zeker inspiratie voor uw project.

de Becker-Remyplein 8
3010 Kessel-Lo
België
[ Ligging ]
Tel.: +32 (0)16 25 46 65

info@parketvandenbergh.be

BTW BE 0438 213 930